Blog

Dit was 2019

Heb je vragen?

Aan het einde van ieder jaar is het gebruikelijk om lijstjes te maken. Van de meeste lijstjes weet je de uitkomst vooral wel al: Queen staat bovenaan de Top2000 en Lionel Messi of Cristiano Ronaldo wint de Ballon d’Or. Vaak zijn deze lijstjes niet zo heel spannend, maar als je even de tijd neemt op terug te blikken op het afgelopen jaar, dan realiseer je je pas hoeveel er eigenlijk in een jaar gebeurt én hoeveel verrassends er in één jaar kan gebeuren.

Australië

Het begin van 2019 stond volledig in het teken van onze reis naar Australië. Een van de beste vriendinnen van Robin, Laura, is enkele jaren geleden naar de andere kant van de wereld verhuisd. Daar heeft ze de liefde van haar leven, Sam, leren kennen. Inmiddels enkele jaren en twee kinderen verder, was het begin dit jaar om te trouwen in het prachtige Australië. Dit was zo’n moment waarvan je jaren later zou zeggen: was ik er maar bij geweest. Nou… wij waren erbij. Samen met Gabi. Nog niet eens haar eerste kaarsje uitgeblazen of ze had al verder gereisd dan ik in de eerste 30 jaar van mijn leven. Je vliegt natuurlijk niet voor een lang weekend naar de andere kant van de wereld, dus we besloten er een vakantie van 3 weken van te maken. Ik heb niets met reizen of vakanties, maar vond deze reis fan-tas-tisch. Wat een prachtige mooi land en een geweldige ervaring. Ik had het voor geen goud willen missen.

 

Huis verkopen, kopen, verkopen

2019 was ook het jaar van ‘het huis’. Allereerst met de verkoop van mijn ouderlijk huis. Later met de koop van een nieuwe woning voor Robin, Gabi en mij en tot slot de verkoop van ons eigen huis. Dat laatste deden we zelf. De website die we hier speciaal voor ontwierpen en bouwden (www.mijnhuisjouwthuis.nl) trok binnen de eerste 36 uur maarliefst 15.000 unieke bezoekers. Het resulteerde erin dat we het huis 10 dagen nadat we de website online zetten verkocht hadden aan Kay en Loulou. Hopelijk gaan zij net zoveel plezier van deze bijzondere woning aan de Schoolstraat beleven als wij dat 4,5 jaar lang hebben gedaan. Wij zijn inmiddels verhuisd naar de andere kant van het dorp.

 

Klanten

2019 was ook het jaar van samenwerken. Aan de ene kant mochten we aan de slag voor een aantal hele mooie nieuwe klanten en aan de andere kant intensiveerden we onze samenwerkingen met een groot aantal bestaande klanten. Tot slot hebben we ook de eerste projecten met een aantal nieuwe samenwerkingspartners succesvol afgerond of opgestart. Daarvoor zijn we iedereen ontzettend dankbaar.

 

Jongensdroom

Ons partnership met Fortuna Sittard sinds medio 2018 was, zoals ik eerder al schreef, een jongensdroom. In 2019 in deze samenwerking nog sterker geworden. Dat leidde er onder andere toe dat de club aan het einde van vorig seizoen voorstelde om broek sponsor te worden. Nooit over nagedacht, maar wel een geweldige mijlpaal natuurlijk. Wekelijks spelen de geel-groenen met ‘James Robinson’ op hun tenue. Het absolute hoogtepunt was toch wel het moment dat Robin en ik in de Amsterdam Arena zaten en we dit vanaf de tribune konden lezen. Kippenvel.

Inmiddels hebben we samen met een aantal andere partners van Fortuna de gehele businessruimte van een nieuw design voorzien en zijn we druk in de weer met de realisatie van de nieuwe clubwebsite. Daarnaast zijn we ook gaan samenwerken met de fanatieke aanhang: Fortuna Supporters Collectief. Voor hen hebben we het periodieke magazine mogen vormgeven én hebben we het supportershome van een re-design mogen voorzien.

James Robinson als broeksponsor in de Johan Cruijff Arena in de wedstrijd Ajax - Fortuna Sittard.

 

Ze blijven!

Een logisch gevolg van het geweldige werk wat ze verrichten, maar in 2019 hebben ook de eerste twee medewerkers een vast contract getekend. Wij zijn ontzettend blij dat Philippe en Nyssa graag bij James Robinson blijven werken. Nyssa zal met ingang van 2020 nóg vaker de telefoon opnemen op kantoor. Ze zal namelijk 4 dagen per week bij ons werkzaam zijn.

 

2020

2019 was een jaar waar we met veel plezier op terugblikken, maar we kjken nog liever vooruit: Naar 2020 en verder. Er staan een aantal hele coole projecten en concepten klaar om te lanceren of te starten. Daarover later meer.

Voor nu willen we graag iedereen die het afgelopen jaar het vertrouwen in James Robinson heeft gesteld en iedereen die met ons heeft samengewerkt heel hartelijk danken. Op naar een nóg beter 2020!

Deel dit verhaal

Share on facebook
Share on linkedin
Share on google
Share on twitter
James Robinson
31 december 2019

Vragen? We helpen je graag verder!