Meer omzet en klanten?

Marketing

Geen enorm strategisch boekwerk. Een compleet uitgewerkte marketing- of communicatiestrategie, dat is niet echt ons ding. Daarvoor verwijzen we je graag door naar een van onze partners. Eigenlijk gaan wij het liefst meteen aan de slag met het beter en mooier maken van jouw marketingmiddelen en uitingen.
We bedenken campagnes, ontwikkelen een passend pakket aan middelen die perfect bij elkaar aansluiten en kijken naar een planning die haalbaar en realistisch is. Onze focus ligt op design, zonder jouw doelstellingen (meer klanten, meer omzet), uit het oog te verliezen. Al onze marketing activiteiten zijn erop gericht om jouw product of dienst op de juiste manier onder de aandacht brengen.
Jim bekijkt tevreden de lichtbakken bij de hoofdingang van het Fortuna Stadion
  • Social Media
  • Nieuwsbrief
  • Offline Campagnes

Samenwerken voor de lange termijn

Wist je trouwens dat we het liefst inzetten op een samenwerking voor lange termijn? Zo voorkomen we dat je de deur uitgaat met een nieuwe huisstijl of website en vervolgens alsnog vastloopt met implementatie ervan in je bedrijfsvoering. James Robinson is watching you: We blijven je volgen en signaleren op tijd als we denken dat vernieuwen of bijstellen nodig is. Uiteraard is het aan jou wat je hiermee doet.

Kennismaken?

Is jouw bedrijf, merk of concept toe aan een upgrade? Wordt het tijd voor een volgende stap? Wij snappen dat. Laat dat maar ons over!