James Robinson

Hoe Rob zijn stage bij James Robinson heeft ervaren

Heb je vragen?

Stage lopen bij James Robinson heb ik als ontzettend leuk en leerzaam ervaren. Zeker omdat ik, als groot voetballiefhebber, aan de slag mocht gaan voor gloednieuwe Eredivisionist Fortuna Sittard. Iets dat ik voorheen nooit had durven dromen. Mede door de goede balans tussen persoonlijke begeleiding en vrijheid heb ik de stage als prettig ervaren.

Ik heb mij vooral bezig gehouden met het ontwerpen van huisstijldragers zoals wedstrijdposters, animaties voor de LED- Boarding, verschillende supporters campagnes en social media uitingen voor Fortuna Sittard.

Door stage te lopen bij James Robinson ga je aan de slag in een prettige leerzame werkomgeving waarin je wordt begeleid door jonge professionals op het gebied van design, development en marketing. Tijdens mijn stage heb ik o.a. geleerd hoe projecten worden aangevlogen van A tot Z, mijn skills op het gebied van design, videobewerking en animeren naar een hoger niveau getild maar ook heel veel geleerd over klantcontact, ondernemen en een professionele werkwijze ontwikkelen.

Kortom, ik ben blij dat ik vijf maanden mee heb mogen draaien in een fijne werkomgeving in een super gezellig team waar kwaliteit en passie centraal staan. Als stagiair bij James Robinson draag je bij aan de identiteit van het bedrijf en wordt je op persoonlijk niveau begeleid op de weg naar professional in het vakgebied.

De stagevideo van Rob:

Deel dit verhaal

Share on facebook
Share on linkedin
Share on google
Share on twitter
James Robinson
1 februari 2019

Vragen? We helpen je graag verder!