Klaar is Case: Find Your Artist

“OP ZOEK NAAR EEN BEAUTY PROFESSIONAL BIJ JOU IN DE BUURT”

Kelly Stassen is de eigenaresse van de succesvolle browsalon, PDG Brows in Valkenburg. Haar eigen salon is met recht succesvol te noemen getuige de ruim 17.000 volgers die ze op haar Facebook-pagina heeft. Toch merkte ze dat het bereik van haar pagina steeds verder achteruit ging. Waar ze voorheen nog honderden reacties op een statusupdate kreeg, daalde dat aantal, na de wijzigingen van het Facebook-algoritme begin 2018, naar slechts enkele tientallen. Toen ze op Facebook een post tegenkwam van een tattooshop die opeens ook permanente make-up aanbood was de maat vol.

PDG Brows
PDG Brows geniet landelijk bekendheid binnen de scene. Zo komen klanten helemaal van de andere kant van het land om zich door Kelly te laten behandelen of om cursist te worden aan de PDG Masterclass, waar Kelly ambitieuze browartists opleidt. Het aanbod van salons is echter sterk groeiende en het onderscheidend vermogen van de individuele salons verdwijnt steeds verder naar de achtergrond.

,,Het is niet vreemd dat consumenten door de bomen het bos niet meer kunnen zien. Het inschatten van de deskundigheid van een salon is niet makkelijk.” zegt Kelly.

Find Your Artist
Haar nieuwe concept, Find Your Artist, moet daar verandering in brengen. ,,Find Your Artist (FYA) is uniek omdat de beauty artiesten die op het platform staan bij aanmelding onderworpen worden aan een selectieprocedure. Tijdens deze procedure wordt gekeken naar de transparantie en vindbaarheid van het bedrijf of de artiest, de content die gepost wordt op social media en de reviews die het bedrijf heeft ontvangen.”

Platform
Het platform is sinds eind februari 2019 online. Inmiddels hebben een kleine 100 artiesten en salons uit Nederland en België hun weg gevonden naar FYA. Allen zijn streng gecureerd door het team achter Find Your Artist. Het zijn salons en artiesten waar je als consument zeker bent dat het een salon is die kwalitatief zeer goed werkt levert.

Wij mochten voor Find Your Artist de huisstijl ontwerpen en het platform, www.findyourartist.nl, ontwikkelen.

  • Datum
    03.05.2019

WAT DEDEN WIJ

KIJK HIER OOK

VRAAG HET AAN JIM

Heb je een vraag? Ik leg het je graag uit!

Mail Jim

of direct iemand spreken? Bel dan 06 53 61 02 27!