James Robinson nieuwe Official (design) Partner van Fortuna Sittard.

“EN NU? SAMEN MOOIE DINGEN MAKEN. SAMEN NAO VEURE!”

Met ingang van het nieuwe Eredivisie seizoen zijn wij de nieuwe ‘official design partner’ van Fortuna Sittard. We hebben de afgelopen maanden in samenwerking met de professionele voetbalclub een nieuwe ‘Fortuna identiteit’ ontwikkeld en zullen gedurende het seizoen verantwoordelijk zijn voor alles m.b.t. design van de nieuwbakken Eredivisionist.

Official Partner van Fortuna Sittard / James Robinson / Fortuna Sittard

Foto (v.l.n.r.): Robin Jacobs, Jiry Funke (Commercieel Manager Fortuna Sittard), Jim Coumans

“We zijn sinds februari met Fortuna Sittard in gesprek om een en ander voor hen vorm te geven. Aanvankelijk ging het om een relatief kleine opdracht, maar naarmate de tijd vorderde bleek dat het erg prettig samenwerken was. We zijn dan ook zeer verheugd dat Fortuna Sittard het vertrouwen in ons heeft uitgesproken en heeft besloten om James Robinson als hun officiële design partner aan te stellen. Inmiddels hebben we vrijwel dagelijks contact met de mensen op de commerciële afdeling van de club en zijn de eerste visuele uitingen al gepubliceerd of gedrukt.”

“Het is bijzonder en een absolute eer dat we voor Fortuna Sittard mogen werken. Ondanks dat wijzelf al wat jaren meedraaien en ons team bestaat uit zeer gekwalificeerde mensen, is James Robinson nog een erg jong bedrijf. Hoe je het wendt of keert, het is één van de achttien Eredivisieclubs in Nederland en behoort dus tot de top van het Nederlandse voetbal. Nu mogen we samen met hen vorm gaan geven aan hun visuele identiteit en die van hun zakelijke partners.”

En nu? “Samen mooie dingen maken! Samen nao veure!”

ACHTERGROND

Fortuna Sittard / Sittard / Sport, Voetbal

GERELATEERD

VRAAG HET AAN JIM

Heb je een vraag? Ik leg het je graag uit!

Mail Jim

of direct iemand spreken? Bel dan 06 53 61 02 27!