Samenwerken.

Robin, Philippe en Demy bij Fitz Roy

Samenwerken is samen werken.

Een nieuwe huisstijl. Een doeltreffende website. Een heldere en duidelijke (online) campagne. Of gewoon het hele pakket. Het maakt niet uit. Onze aanpak is altijd persoonlijk, professioneel en met aandacht voor jouw business. Het liefst met resultaat op korte termijn en gericht op een relatie voor de lange termijn.

 

Duidelijkheid
Het eerste en misschien wel het belangrijkste binnen een samenwerking is duidelijkheid. Duidelijkheid met betrekking wat jij wilt én duidelijkheid met betrekking tot wat wij daarin kunnen betekenen. Aan ‘ja-knikkers’ hebben we niets. Als iets niet kan of wenselijk is, dan is ‘nee’ ook een antwoord.

 

Vertrouwen
De reden dat je contact met ons opneemt is omdat er ‘iets’ mist binnen jou bedrijf. We gaan samen kijken wat er mogelijk is om aan dit missende puzzelstukje vorm te geven. Komen we dan tot een samenwerking, dan vinden wij vertrouwen erg belangrijk.

 

Kwaliteit
‘Goed’ = goed. ‘Ruim Voldoende’ = Niet goed. Als we ergens niet achter staan zullen we het ook niet uitvoeren. We willen alleen het beste voor jouw bedrijf.

Hoe ziet een samenwerking er uit?

Op welke gebieden kunnen we iets voor je betekenen?

Aangenaam kennis te maken

Robin Jacobs

Philippe Daamen

Nyssa van Leersum

Fre Hermans

Jim Coumans

Gino Smits

Bregje Peters

Wil je graag meer informatie of vrijblijvend kennismaken?

Dit is wat een vrijblijvend kennismakingsgesprek je oplevert:

  • Inzicht in je huidige situatie, wensen en doelen.
  • Een stappenplan om je doelen te bereiken.
  • Ontdek of James Robinson jou kan helpen.
  • Duidelijkheid over een mogelijk vervolgtraject.

Is het écht vrijblijvend?

Absoluut. Deze intake is bedoeld om kennis te maken en te onderzoeken of wij je verder kunnen helpen bij jouw uitdaging(en). Daarnaast is het belangrijk dat er een wederzijdse klik is. Je zit dus nergens aan vast!