Jouw online zichtbaarheid

Website

Géén website is géén optie. Je moet online zichtbaar en vindbaar zijn. Dat wat jij online onderneemt, neemt op marketing gebied een centrale rol in. Als je het goed doet tenminste.

Dat is nog niet zo makkelijk in een tijd waarbij de ontwikkelingen, trends, tools  en technieken in een razendsnel tempo veranderen. Het bijhouden daarvan is eigenlijk niet te doen. Niet als je, zoals jij, je handen vol hebt aan je eigen business. Daarom nemen we dit graag van je over. Voor ons is het dagelijkse kost. Wij zitten er bovenop en houden ervan. Graag vertalen we onze expertise op dit gebied naar een passende website voor jouw business. Van techniek tot design, van bouw tot onderhoud en optimalisatie.
Mock-up van de website van Hotel Voncken
Mock-up van iphone met de website van Fitz Roy
  • Responsive
  • Op maat & in jouw huisstijl
  • Onderhoud is volledig ontzorgd

Goed om te weten

We zijn een klein team. Dat werkt in onze ogen wel zo efficiënt. Korte lijnen en veel ruimte voor persoonlijk contact. Dat betekent echter niet dat we je niet van A tot Z kunnen helpen. We werken samen met vaste partners op het gebied van strategie, copy, fotografie, video en andere expertises. Dus ook dat wat we niet direct zelf aanbieden, nemen we graag uit handen. No worries about that, we’ll fix it for you!

Kennismaken?

Is jouw bedrijf, merk of concept toe aan een upgrade? Wordt het tijd voor een volgende stap? Wij snappen dat. Laat dat maar ons over!